Avesta

Tandläkare för dig som bor i Avesta

Sveaparkens Tandläkarklinik är en tandläkarmottagning som erbjuder modern tandvård för alla som bor i Avesta med omnejd. Våra tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor tar hand om din tandhälsa i våra fräscha och trivsamma lokaler med fem trivsamma behandlingsrum i centrala Hedemora. Vi tar även emot patienter från Avesta och övriga närområdet.

Hos oss kan du få all den tandvård du behöver: akuta ingrepp, rotfyllningar, lagningar, undersökningar, behandling mot tandlossning och tips som hjälper dig att få en bra tandhälsa i framtiden. Vi erbjuder dessutom en rad olika estetiska behandlingar som proteser, tandimplantat, tandreglering och tandblekning. Vi tar hand om dina tänder! Till oss är både barn och vuxna välkomna och vi har stor vana vid att arbeta med personer som lider av tandvårdsrädsla.

Erfarna tandläkare och sköterskor

Våra anställda är alla erfarna och välutbildade inom sina respektive områden och arbetar med den senaste tekniken.

Har du tandvärk eller något annat besvär med tänderna? Boka en tid hos oss eller kom in på drop in så får du tid snarast möjligt.

Individanpassad tandvård

Det är till oss du ska vända dig om du vill upprätthålla friska tänder och ett vackert leende. Vid ett besök hos oss får du tillgång till trygg och professionell allmäntandvård. Vi brinner för god tandhälsa och lägger stort fokus på att erbjuda en individanpassad tandvård. På det sättet skapar vi trygghet och ett högt förtroende hos dig som patient.

Vårt mål är att du ska trivas med din tandläkare och att du får behandlingar som är anpassade utifrån dina önskemål och kliniska förutsättningar.

Välkommen till oss på Sveaparkens Tandläkarklinik – din tandläkare i Avesta och Hedemora.

Akut tandvård
Har du tandvärk eller andra besvär så är du välkommen in till oss. Ring oss på numret nedan.