Tandimplantat Hedemora

Tandimplantat Hedemora

Våra kunniga tandläkare i Hedemora kan hjälpa dig med pålitliga och högkvalitativa tandimplantat. Vi håller till i fräscha och moderna lokaler i Hedemora där alla våra anställda är utbildade i Sverige.

Oavsett vilken anledning du har till att skaffa tandimplantat så kan vi erbjuda specialanpassade lösningar som passar perfekt till din käke och dina övriga tänder. För att nå detta resultat använder vi den senaste tekniken inom rekonstruerande tandvård. Kontakta oss redan idag för kostnadsfri rådgivning eller för att boka in en tid.

Tandimplantat – så fungerar det

Det finns flera anledningar till varför man kan behöva tandimplantat. Patienten kan ha drabbats av tandlossning, skadat en eller flera tänder i en olycka eller är missnöjd med utseendet på sina tänder.

Ett tandimplantat innebär att man opererar in skruvar i käkbenet. I dessa skruvar fäster vi sedan en eller flera konstgjorda tänder. Ibland fäster man tänder på små förlängningar som kallas distanser.

Ett tandimplantat håller ungefär lika länge som en naturlig tand om du sköter dina tänder väl.

Vi använder Astra Tech-implantat.

Olika problem kräver olika implantat

Olika grader av tandlöshet kräver olika typer av tandimplantat. Därför gör vi alltid en noggrann undersökning av din hälsa innan vi framställer dina implantat. Vi går igenom din allmänna hälsa och går igenom hur behandlingen går till. Ett tandimplantat går bra att genomföra när du har förlorat en eller flera tänder – vi anpassar behandlingen efter din tandrad.

Är du rökare? Då bör du sluta i god tid före operationen. Även efter operationen är det viktigt att du sköter dina tänder lika noga som vanligt. Kontrollera själv dina implantat när du borstar tänderna. Det är viktigt att det inte blöder eller att tandköttet inte är svullet eller ömt.

Akut tandvård
Har du tandvärk eller andra besvär så är du välkommen in till oss. Ring oss på numret nedan.